Обеззараживание пищевых продуктов, сыпучих пищевых продуктов

УСТАНОВКА БАКТЕРИЦИДНОГО ЗНЕЗАРАЖЕННЯ

ХЛІБУБОЛОЧНИХ ВИРОБІВ

Призначення:

Пристрій для зберігання хлібобулочних виробів (подовження терміну придатності) під дією ультрафіолетового опромінювання.

Застосовуються:

  • при зберіганні хлібобулочних виробів для зниження мікробіологічного росту бактерій на поверхні і подовженні терміну придатності.

Області застосування:

- УФ знезараження хлібобулочних виробів може використовуватись при зберіганні хлібобулочних виробів в харчовій промисловості, об’єктах загального харчування, в навчальних та дитячих закладах, санаторіях, а також в повсякденному житті кожного із нас з вами та ін.

Переваги:

- безреагентний і безконтактний метод, який на протязі короткого часу забезпечує знешкодження патогенних мікроорганізмів, цвілевих грибів.

- метод УФ дезінфекції хлібобулочних виробів не змінює фізичних і смакових властивостей; відсутність утворення побічних продуктів.

Потужність – 9-11 Вт.

Збільшення терміну придатності з 4 до 8 діб

Подана заявка на патент України на корисну модель

u201203391 від 21.03.2012

Показать описание