Обеззараживание пищевых продуктов, сыпучих пищевых продуктов
УСТАНОВКА БАКТЕРИЦИДНОГО ЗНЕЗАРАЖЕННЯ
ХЛІБУБОЛОЧНИХ ВИРОБІВ
Призначення:
Пристрій для зберігання хлібобулочних виробів (подовження терміну придатності) під дією ультрафіолетового опромінювання.
Застосовуються:
- при зберіганні хлібобулочних виробів для зниження мікробіологічного росту бактерій на поверхні і подовженні терміну придатності.
Області застосування:
- УФ знезараження хлібобулочних виробів може використовуватись при зберіганні хлібобулочних виробів в харчовій промисловості, об’єктах загального харчування, в навчальних та дитячих закладах, санаторіях, а також в повсякденному житті кожного із нас з вами та ін.
Переваги:
- безреагентний і безконтактний метод, який на протязі короткого часу забезпечує знешкодження патогенних мікроорганізмів, цвілевих грибів.
- метод УФ дезінфекції хлібобулочних виробів не змінює фізичних і смакових властивостей; відсутність утворення побічних продуктів.
Потужність – 9-11 Вт.
Збільшення терміну придатності з 4 до 8 діб
Подана заявка на патент України на корисну модель
u201203391 від 21.03.2012